editor thumb

Copiii Creeaza

autor:Ghiteanu Nelu - YO9BXE copy:Ghiteanu Nelu sursa:Interna contact:yo9bxe@xnet.ro
         

Un alt membru de baza al Cercului de Radio si Radioamatorism, membru al grupei de performanta, Robert Cotofana – YO9HNH, nascut pe 22.04.1990, elev aproape eminent al Liceului C-tin Brancoveanu din Targoviste clasa de automatica, "munceste" fara odihna in afara orelor necesare pregatirii scolare la diverse scheme electronice, participa la concursurile de radioamatorism pe indicativul personal sau al cercului, se antreneaza pentru concursurile de Radiogoniometrie si invata programare.

Intr-un cuvant – elev foarte bun daca cumva termenul nu e prea sarac. In vara anului 2008 a participat alaturi de alti colegi la fel de buni la Campionatul National de Electronica de la Pitesti si desi se afla la prima participare a reusit un loc 6 dintre alti 19 concurenti din judete diferite. Elevul promite si promite mult, in primavera anului 2008 a participat la Olimpiada Nationala de Tehnica si Informatica clasandu-se pe locul 5, putin a lipsit sa se laseze pe podium. Are numeroase diplome castigate atat la concursurile de radiocomunicatii cat si la cele de radiogoniometrie.

Printre alte numeroase lucrari, de care este mandru, se numara si programatorul pentru microcontrolere din familia ATMEGA. Desi schema nu este creatie proprie, modul de executare a lucrarii, functionabilitatea si toate micile detalii puse la dispozitia celor care incep aceasta dificila munca a proiectarii si programarii face cinste micului electronist-programator.

Manualul, detaliile de programare, softul si restul de mici "chichite" pot fi descarcate gratuit de pe pagina de web a Cercului de Radio si Radioamatorism www.yo9bxe.com sau solicitate prin mail la adresele yo9kpj@yahoo.com, yo9bxe@xnet.ro.

Munca in programare nu e usoara si nu e o gluma, actuala tehnologie care avanseaza cu pasi gigantici implica munca si daruire, seriozitate si ambitie si un character competitiv de exceptie. Elevul Robert Cotofana promite sa devin un bun specialist iar pana atunci poate se vor destepta si "UNII" dintre noi sa-i ofere totul ca el sa creeze pentru noi, sa nu ajunga pe mana altora care sa-l exploateze pentru ei.

Multumim pe aceasta cale familiei care l-a educat si ajutat sa devina un elev deosebit, multumim acelor profesori din liceul sau care il sprijina si il indruma.

Programator pentru ATMEGA

copiii creeaza

copiii creeaza

copiii creeaza

copiii creeaza

copiii creeaza

Vom reveni cu cablajul si lista completa a materialelor precum si cu tehnologia proprie de realizare a cablajului model YO9HNH.

Comentarii:

user-comment-thumb
Bravo Lui . Va aduc la cunostinta ca este pe net un progam Free care se numeste LDmicro pentru progamare microcontroler folosind diagrama lader ,aceasta diagrama cu functi se foloseste uzual si la progamatoare mai complicate industriale cu toate ca cea pentru microcontrolere este redusa te ajuta sa incepi sa folosesti functi din Lader. Adresa mea de email iliehar@gmail.com
comentat de: iliehar, 29-07-2009

Adauga comentariul tau:

comentariile inaccesibile
spacer
spacer